Overige informatie kinderopvang

Wij verzorgen naast onderwijs ook peuteropvang voor kinderen van 2.5 jaar tot 4 jaar en buitenschoolse opvang van 4 jaar tot 13 jaar. Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders bieden wij een vertrouwde en professionele organisatie voor de opvang van uw kinderen. U kunt op School 59 op doordeweekse dagen van 7.00 tot 19.00 uur terecht voor:

- Peuteraanbod
- Voor- en naschoolse opvang
- Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

- Ontbijtservice
- Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen) binnen de plaats/wijk en op locaties waar we dit kunnen organiseren
- Warme maaltijdservice

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind bijvoorbeeld een keer een middagje mee te laten doen op de BSO. Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden bij een van onze kindcentra? Dat kan. Ga hiervoor naar de pagina 'Aanmelden'. U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592 409865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.

In de onderstaande documenten kunt u de GGD rapporten vinden.